Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Cancelo obvinil Manchester City z nevďačnosti a klamstva

Na archívnej snímke Eduardo Camavinga z a J. Cancelo. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdeväťročný hráč prišiel do klubu v roku 2019 z Juvnetusu Turín za 60 miliónov libier. S tímom získal dva ligové tituly (2021, 2022) a momentálne je na ročnom hosťovaní v Barcelone.

Londýn 25. marca (TASR) - Portugalský futbalista Joao Cancelo obvinil Manchester City z nevďačnosti a klamstva ohľadom udalostí z vlaňajšej zimy. Klub ho v januári 2023 nečakane poslal na hosťovanie do Bayernu Mníchov. Neskôr sa objavili informácie, že mal zlý vplyv na svojich spoluhráčov.

Cancelo takéto vyjadrenia odmietol v rozhovore pre portugalské noviny A Bola. V čase jeho odchodu začali pred krajným obrancom dostávať prednosť Rico Lewis a Nathan Ake. "Sú to klamstvá. Nikdy som nebol zlý spoločník, môžete sa opýtať Akeho alebo Rica. Nemám voči nim komplex nadradenosti ani menejcennosti," citovala Cancelove slová agentúra DPA.

Dvadsaťdeväťročný hráč prišiel do klubu v roku 2019 z Juvnetusu Turín za 60 miliónov libier. S tímom získal dva ligové tituly (2021, 2022) a momentálne je na ročnom hosťovaní v Barcelone. Manchester City na jeho vyjadrenie zatiaľ nereagoval.