Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Šport

Cibulková sa pre zranenie ramena odhlásila z turnaja WTA v Linzi

Dominika Cibulková Foto: TASR/AP

Dominika Cibulková mala v Linzi obhajovať vlaňajšie finále. Nasadenú trojku nahradí v hlavnej súťaži Kolumbijčanka "lucky loserka" Catalina Castaňová.

Bratislava 9. októbra (TASR) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa pre zranenie ramena odhlásila z tohtotýždňového turnaja WTA v rakúskom Linzi (dotácia 220.000 dolárov), kde mala obhajovať vlaňajšie finále. Nasadenú trojku nahradí v hlavnej súťaži Kolumbijčanka "lucky loserka" Catalina Castaňová.

"V nedeľu počas trénovania servisu som začala cítiť bolesti ramena. V pondelok sa to celé ešte zhoršilo, nemohla som ani šoférovať, preto som vyhľadala doktora Vladimíra Luptáka. Ultrazvuk neukázal žiadne poškodenie, no sval ma stále bolí, preto som sa musela z Linzu odhlásiť. Pevne verím, že za pomoci doktora Luptáka sa v priebehu niekoľkých dní dám zdravotne dokopy a že budem môcť obhajovať vlaňajší titul na turnaji o Kremeľský pohár v Moskve," povedala pre TASR Cibulková, ktorá mala v 1. kole v Linzi v utorok večer nastúpiť proti Rumunke Camile Beguovej.