Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Muguruzová vyradila Radwaňskú. V Pekingu o titul proti Bacsinszkej

Švajčiarska tenistka Timea Bacsinszká (vpravo) podáva ruku Srbke Ane Ivanovičovej vo výhre v semifinále dvojhry žien na turnaji WTA v Pekingu 10. októbra 2015. Foto: TASR/AP

Švajčiarska tenistka Timea Bacsinszká zvíťazila v sobotňajšom semifinálovom dueli nad šestkou pavúka Srbkou Ivanovičovou v troch setoch.

Peking 10. októbra (TASR) - Švajčiarska tenistka Timea Bacsinszká sa prebojovala do finále turnaja WTA v Pekingu. Dvanásta nasadená hráčka zvíťazila v sobotňajšom semifinálovom dueli nad šestkou "pavúka" Srbkou Anou Ivanovičovou v troch setoch 5:7, 6:4, 6:1. V súboji o titul narazí na Španielku Garbine Muguruzovú Blancovú, ktorá zdolala turnajovú štvortu Agnieszka Radwaňská z Poľska 4:6, 6:3, 6:4.

dvojhra - semifinále:

Timea Bacsinszká (12-Švajč.) - Ana Ivanovičová (6-Srb.) 5:7, 6:4, 6:1


Garbine Muguruzová Blancová (5-Šp.) - Agnieszka Radwaňská (4-Poľ.) 4:6, 6:3, 6:4
.

Srbská tenistka Ana Ivanovičová počas ošetrenia v semifinále dvojhry žien proti Švajčiarke Timee Baczinszkej na turnaji WTA v Pekingu 10. októbra 2015.
Foto: TASR/AP


Španielska tenistka Garbine Muguruzová Blancová sa raduje po víťazstve nad Poľkou Agnieszkou Radwaňskou v semifinále dvojhry žien na turnaji WTA v Pekingu 10. októbra 2015.
Foto: TASR/AP


Poľská tenistka Agnieszka Radwaňská reaguje v zápase proti Španielke Garbine Muguruzovej Blancovej v semifinále dvojhry žien na turnaji WTA v Pekingu 10. októbra 2015.
Foto: TASR/AP