Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

City v januári bez nových posíl, Guardiola: Som spokojný s kádrom

Pep Guardiola, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Napriek zraneniu ľavého obrancu Benjamina Mendyho, ktorý bude chýbať pre zranenie kolena približne tri mesiace, Guardiola verí v silu svojho mužstva.

Manchester 24. októbra (TASR) - Anglický futbalový klub Manchester City v januárovom prestupovom období neposilní káder. Vyhlásil to kouč aktuálneho lídra Premier League Pep Guardiola.

Napriek zraneniu ľavého obrancu Benjamina Mendyho, ktorý bude chýbať pre zranenie kolena približne tri mesiace, Guardiola verí v silu svojho mužstva. "Nebudeme nič mínať. Som spokojný s kádrom, hráči sa po zranení vrátia, takže je všetko v poriadku," odpovedal na otázku prestupov 47-ročný Španiel. Okrem Mendyho chýbajú mužstvu momentálne aj stredopoliari Kevin de Bruyne s Brunom Silvom a náhradný brankár Claudio Bravo.

Vyhlásenie Guardiolu tiež odďaľuje očakávaný prestup mladého Holanďana Frenkieho de Jonga. Talentovaný stredopoliar Ajaxu Amsterdam je spájaný s prestupom ku "Citizens" v súvislosti s nahradením dlhoročnej opory mužstva Brazílčana Fernandinha, informovala agentúra AFP.