Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Čögley prihral na víťazný gól Bohemiansu: Veľmi dôležitý triumf

Na snímke zľava Peter Čögley/Ilustračné foto. Foto: TASR/Branislav Račko

Slovenský obranca v sobotu prihral na víťazný gól v malom derby s Duklou Praha.


Praha 21. februára (TASR) - Futbalisti Bohemiansu Praha odštartovali jarnú časť českej ligy na jednotku a zásluhu na tom má aj slovenský obranca Peter Čögley. Ten sa po prestupe ku "klokanom" rýchlo udomácnil v zostave a hneď sa stal aj obľúbencom tribún. V sobotu prihral na víťazný gól v malom derby s Duklou Praha (1:0).

Bohemians tak nadviazal na cenný zisk bodu z úvodu jari po remíze v Olomouci 2:2. "Je skvelé, že bod zvonku sme potvrdili a náročný duel s Duklou sme zvládli na sto percent. Je to pre nás veľmi dôležité víťazstvo," povedal pre web svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu po stretnutí Čögley, ktorému v Prahe domáci fanúšikovia pripravili málo vídané ovácie.

"Počas zápasu sa snažím nevnímať nič iné ako svoj výkon. Keď ma však ošetrovali, sektor skandoval moje meno, bol to veľmi príjemný pocit. Som rád, že za skvelú atmosféru sme sa fanúšikom odvďačili najlepšie, ako sa dalo, teda víťazstvom,"
tešil sa trenčiansky odchovanec, ktorý počas celého zápasu vytrvalo podporoval ofenzívu, čo korunoval centrovanou loptou na rozhodujúci gól Krcha.

"Verím, že v dobrých výkonoch budeme pokračovať a Bohemians v Synot lige zachránime. To je jednoznačný cieľ," dodal Čögley.