Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Šport

Cristiano Ronaldo je v Reale Madrid šťastný

Cristiano Ronaldo Foto: TASR/AP

Portugalčan nevylúčil v budúcnosti odchod zo štadióna San Bernabeu.

Madrid 18. mája (TASR) - Budúcnosť futbalového kanoniera Cristiana Ronalda v Reale Madrid je neistá. Portugalčan priznal, že momentálne je v španielskej metropole šťastný, ale súčasne nevylúčil v budúcnosti odchod zo štadióna San Bernabeu.

Produktívny zakončovateľ prišiel do "bieleho baletu" v lete roku 2009 z Manchestru United za takmer 94 miliónov eur a s kráľovským klubom z Madridu podpísal vtedy kontrakt na šesť rokov. Lukratívna investícia sa vydarila. Ronaldo dal len v tejto sezóne vo všetkých súťažných dueloch 60 gólov z toho 46 v Primera division, pričom Real Madrid získal prvý španielsky titul od roku 2008.

"Aby som bol úprimný, neviem aká bude moja futbalová budúcnosť," povedal 27-ročný Ronaldo pred Sky Sports. "Momentálne sa cítim v Real veľmi šťastný, je to skvelý klub s fantastickými divákmi. Je to niečo neskutočné, ale čo sa stane v budúcnosti nikto nevie. Teraz som šťastný, ale o rok, o dva... Jednoducho nikdy nehovor nikdy. V ľudskej hlave sa vždy zrodí nejaká komplikácia, ale teraz som šťastný tam, kde som."

Ronaldo sa v drese Portugalska predstaví na majstrovstvách Európy v Poľsku a Ukrajine, kde sa futbalisti z Iberského polostrova predstavia v základnej "skupine smrti" spoločne s Nemeckom, Holandskom a Dánskom.