Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

De Jong bude chýbať Barcelone do konca sezóny,mal by stihnúť EURO

Hráč PSG Vitinha (uprostred) v súboji s Frenkiem de Jongom (vľavo) a Raphinhom obaja z Barcelony počas zápasu štvrťfinále Paríž St. Germain - FC Barcelona Ligy majstrov vo futbale v Paríži 10. apríla 2024. Foto: TASR/AP

Holanďana v závere prvého polčasu museli odniesť z ihriska na nosidlách. De Jong utrpel zranenie členka už tretíkrát v sezóne.

Barcelona 22. apríla (TASR) - Holandský futbalový stredopoliar Frankie De Jong bude chýbať Barcelone do konca sezóny pre zranenie členka. Mal by však stihnúť letné ME 2024 v Nemecku. De Jong sa zranil v nedelňajšom "El Clasicu" na pôde Realu Madrid (2:3) po zákroku Ernesta Valverdeho. Nútene pauzovať by mal päť týždňov.

"Pondelňajšie testy ukázali, že Frankie si vyvrtol pravý členok. V tejto sezóne už nemôžeme počítať s jeho službami," uviedla Barcelona vo svojom vyhlásení. Holanďana v závere prvého polčasu museli odniesť z ihriska na nosidlách. De Jong utrpel zranenie členka už tretíkrát v sezóne. Po predchádzajúcom zranení sa vrátil na trávniky 10. apríla, informovala o tom agentúra AFP.