Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Djokovič prekvapil Hološka v Melbourne, vedel o ňom úplne všetko

Na snímke slovenský reprezentant Filip Hološko so srbským tenistom Novakom Djokovičom v austrálskom Melbourne. Foto: www.fsagency.eu

Slovenský futbalista zostal milo prekvapený, že ho srbský tenista veľmi dobre pozná.

Melbourne 20. januára (TASR) - Nečakaný zážitok. Aj tak sa dá opísať stretnutie Filipa Hološka s tenisovým kráľom Novakom Djokovičom na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. Slovenský futbalista zostal milo prekvapený, že ho srbský tenista veľmi dobre pozná.

Útočník FC Sydney si počas krátkej pauzy odskočil na úvodný tenisový grandslam sezóny. Ubytoval sa v rovnakom hoteli ako Djokovič, s ktorým sa následne aj stretol. "Vychádzali sme z hotela, keď som si všimol, že v reštaurácii sedí Novak Djokovič. Povedal som si, že musím počkať, kým vyjde, veď takéto stretnutie sa nenaskytne každý deň," povedal pre web svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency (FSA) Hološko.

Hráč Slovenska Filip Hološko (vľavo)
Foto: TASR/Michal Svítok

Slovenský reprezentant vôbec netušil, čo bude nasledovať. Požiadal Djokoviča o spoločnú fotografiu a po replike Djokoviča zostal prekvapený. "Keď som sa mu predstavil, spozornel. Hovorí mi, že to naozaj si ty ten Hološko? Vraj mu o mne rozprával tréner Marián Vajda, ktorý má rodinu z Piešťan. Že ma sledoval aj počas majstrovstiev sveta v Juhoafrickej republike. Novak sa smial, že veď všetko o mne vie," opísal stretnutie Hološko.