Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 23. máj 2024Meniny má Želmíra
< sekcia Šport

Djokoviča zasiahla plastová fľaša z tribúny

Srbský tenista Novak Djokovič reaguje v zápase 2. kola mužskej dvojhry proti Corentinovi Moutetovi z Francúzska na turnaji ATP v Ríme v piatok 10. mája 2024. Foto: TASR/AP

Líder svetového rebríčka zostal v bolestiach ležať na zemi, keď ho fľaša zasiahla do hlavy, keď rozdával autogramy fanúšikom pri odchode z centrálneho dvorca na Foro Italico.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Rím 10. mája (TASR) - Srbského tenistu Novaka Djokoviča zasiahla plastová fľaša od vody, keď opúšťal kurt po víťazstve 6:3, 6:1 nad Francúzom Corentinom Moutetom v 2. kole antukového turnaja ATP 1000 v Ríme.

Líder svetového rebríčka zostal v bolestiach ležať na zemi, keď ho fľaša zasiahla do hlavy, keď rozdával autogramy fanúšikom pri odchode z centrálneho dvorca na Foro Italico. Djokoviča potom z arény vyviedla ochranka, ktorá 24-násobného grandslamového víťaza kryla, kým sa dostal do útrob štadióna.

"Novaka nešťastnou náhodou zasiahla fľaša, keď rozdával autogramy. Dostal lekársku pomoc, opustil štadión a vrátil do svojho hotela. Jeho stav nie je dôvodom na obavy," uviedli organizátori vo vyhlásení podľa AP. Fanúšik sa nakláňal cez zábradlie, aby podal Djokovičovi zápisník na podpis a z batohu mu vypadla hliníková fľaša s vodou a zasiahla Srba.

Djokovič sa najbližšie stretne v 3. kole s Čiľanom Alejandrom Tabilom.