Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Dominik Graňák je najlepší obranca konferenčného semifinále v KHL

Foto: TASR/Adriana Antošková

Dominik Graňák v šiestich zápasoch proti Torpedu Nižnyj Novgorod zaznamenal dva góly, k nim pridal dve asistencie a mal dva plusové body.

Moskva 26. marca (TASR) - Slovenský obranca tímu KHL Dinamo Moskva Dominik Graňák sa stal najlepším obrancom konferenčného semifinále play off o Gagarinov pohár.

Ako informuje oficiálna internetová stránka súťaže, Dominik Graňák v šiestich zápasoch proti Torpedu Nižnyj Novgorod zaznamenal dva góly, k nim pridal dve asistencie a mal dva plusové body.

Za najlepšieho brankára vyhlásili Čecha Jakuba Štěpánka z petrohradského SKA. V sérii s Atlantom Mytišči v šiestich súbojoch doviedol svoj tím k potrebným štyrom víťazstvám, pričom dvakrát skončil s čistým štítom. V priemere inkasoval 0,99 gólu na zápas a mal 95,3 percentnú úspešnosť zákrokov.

Ďalší český legionár Roman Červenka z Avangardu Omsk sa stal najlepším útočníkom. V piatich stretnutiach strelil päť gólov, zaznamenal dve asistencie a štyri plusové body.

Za najlepších nováčikov vyhlásili až dvoch hráčov - Denisa Golubova z AK Bars Kazaň a Jaroslava Kosova z Metallurgu Magnitogorsk.