Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Šport

Radek Dosoudil vraj stratil nervy a napadol usporiadateľa FC Nitra

Radek Dosoudil Foto: TASR/Pavel Neubauer

K incidentu malo dôjsť po utorkovom stretnutí 19. kola futbalovej Corgoň ligy v Nitre. V útrobách štadióna mal slovanista fyzicky napadnúť člena usporiadateľskej služby.

Nitra 28. marca (TASR) - Futbalista bratislavského Slovana Radek Dosoudil po utorkovom stretnutí 19. kola Corgoň ligy v Nitre údajne neudržal na uzde svoje nervy. V útrobách nitrianskeho štadióna mal fyzicky napadnúť člena usporiadateľskej služby, uvádza sa na oficiálnej webstránke Nitranov.

"Vedenie FC Nitra hrubo odsudzuje správanie hráča Radka Dosoudila, ktorý po utorkovom stretnutí Corgoň ligy FC Nitra - ŠK Slovan (0:1) fyzicky napadol člena usporiadateľskej služby pána Jána Mičudu," píše nitriansky web.

Nepríjemné udalosti sa mali zaznamenať aj v oznámení delegáta SFZ, ktorý zaznamenal dianie, odvolávajúc sa však len na tvrdenie hlavného usporiadateľa a zástupcu hlavného usporiadateľa.

"Osobne k tomu nemôžem zaujať stanovisko, pretože som pri tom nebol. Čo sa mi dostalo do uší, naši hráči si po konečnom hvizde vypočuli svoje, lietali aj pľuvance a vo vnútorných priestoroch štadióna sa nachádzali aj ľudia, ktorí tam nemali čo hľadať. Myslím, že celá nervozita vyplývala z dohry stretnutia, v ktorom sme dosiahli víťazný gól v závere. Kto však videl zábery kamier, musí uznať, že gólu predchádzal faul, ktorý bol zapískaný podľa pravidiel," komentoval pre TASR generálny manažér "belasých" Petr Kašpar.