Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

V Trenčíne skončil Vozdecký, šancu dostane český bek Pařízek

Gól v sieti trenčiaskeho brankára Jána Cháberu (vľavo), trenčiansky obranca Miroslav Zaťko (uprostred) a útočník Martin Vozdecký v zápase 16. kola Tipsport Ligy Dukla Trenčín - HK Nitra, 25. októbra 2015 v Trenčíne. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Dukla zároveň poslala na hosťovanie do prvoligovej Považskej Bystrice Jána Zlochu, s ktorého štatistickým prínosom taktiež vo vedení nevládla spokojnosť.

Trenčín 5. decembra (TASR) - V tíme hokejového tipsportligistu Dukla Trenčín skončil český útočník Martin Vozdecký. Naopak, príležitosť ukázať sa dostane jeho mladší krajan Tomáš Pařízek.

Dukla tak nastúpi v stredajšom sviatočnom dueli proti ŠHK 37 Piešťany s kvartetom nových hráčov. Okrem mladého beka Pařízka sa po zranení do zostavy vráti Peter Sojčík a trénerskej dvojici Ján Kobezda - Marcel Hanzal budú k dispozícii aj ďalší novici - obranca Jiří Drtina a staronová tvár Tomáš Troliga. Naopak proti "havranom" už nebude hrať Vozdecký. "Vzhľadom na zranenie Vlada Nemca sme museli improvizovať, do tímu sme angažovali Tomáša Troligu a tak niektorý z hráčov musel skončiť. S Martinom sme sa dohodli na ukončení zmluvy, ďakujeme mu za odvedené služby v prospech nášho klubu a prajeme mu veľa šťastia do ďalšej kariéry," uviedol na oficiálnom klubovom webe Kobezda.

Dukla zároveň poslala na hosťovanie do prvoligovej Považskej Bystrice Jána Zlochu, s ktorého štatistickým prínosom taktiež vo vedení nevládla spokojnosť. Do 15. februára je v Poprade na hosťovaní aj útočník Patrik Koyš. Proti Piešťanom sa vráti do zostavy krídelník Lukáš Novák a pribudne aj Pařízek. Mladý bek je odchovancom hokeja v Českých Budějoviciach, odkiaľ sa však v roku 2012 vybral do zámoria, kde pôsobil v nižších súťažiach.