Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Šport

Dunajská Streda získala reprezentanta do 21 rokov Huka

Hráčom Dunajskej Stredy začala zimná príprava pred jarnou časťou futbalovej Fortuna ligy 8. januára 2016 v Dunajskej Strede. Foto: TASR - Martin Baumann

Dvadsaťjedenročný Huk je po Erikovi Pačindovi druhým hráčom, ktorý za uplynulých osem mesiacov prišiel na Žitný ostrov z Košíc.

Dunajská Streda 6. februára (TASR) - Novou posilou fortunaligového futbalového klubu DAC Dunajská Streda sa stal Tomáš Huk. Defenzívny hráč, ktorý naposledy pôsobil vo VSS Košice, podpísal zmluvu na 3,5 roka. Informovala oficiálna internetová stránka DAC.

Dvadsaťjedenročný Huk je po Erikovi Pačindovi druhým hráčom, ktorý za uplynulých osem mesiacov prišiel na Žitný ostrov z Košíc. "Som šťastný, že sa tento prestup podarilo zrealizovať. Získali sme veľmi talentovaného mladého hráča, reprezentanta Slovenska do 21 rokov. Tomáš môže hrať na viacerých postoch, čo nám dáva ďalšie alternatívy pri skladaní zostavy. Myslím si, že s týmto prestupom môžeme byť spokojní a som presvedčený, že spoločne zažijeme veľa úspechov," komentoval Hukov príchod tréner Tomislav Marič.