Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Ďurica skóroval po takmer troch rokoch, gól venoval dcérke

Na snímke obranca Ján Ďurica. Foto: TASR/Michal Svítok

Reprezentačný stopér otvoril skóre duelu v 39. minúte a zaznamenal tak svoj prvý presný zásah od 5. augusta 2013.


Moskva 21. marca (TASR) - Strelecky sa presadil po takmer trojročnej pauze. Slovenský futbalový obranca Ján Ďurica sa gólom podieľal na víťazstve Lokomotivu Moskva v nedeľňajšom dueli 21. kola ruskej Premier Lige na ihrisku FK Krasnodar (2:1), vďaka ktorému sa "železničiari" naďalej držia v tabuľke na treťom mieste.

Reprezentačný stopér otvoril skóre duelu v 39. minúte a zaznamenal tak svoj prvý presný zásah od 5. augusta 2013, keď zhodou okolností takisto skóroval do siete Krasnodaru. Ako po zápase uviedol, víťazstvo hostí sa nerodilo ľahko. "Nezáleží na tom, kto dá gól, hlavná vec je, že sme vyhrali. Bol to ťažký zápas, Krasnodar hral doma a dokázal si vytvoriť množstvo šancí. Chalani však tlak ustáli a dokázali sme súpera zdolať," vyslovil sa pre Sport Ekspress Ďurica a dodal, že gól venoval svojej dcérke.

Ďuricov tím je stále v hre o titul, na vedúci CSKA Moskva stráca po 21 kolách päť bodov, na druhý Rostov tri. "Stále je priestor na zlepšenie našej hre, stále je v čom pridať. Ale proti Krasnodaru sme predviedli dobrý výkon," dodal slovenský obranca, ktorý odohral v tejto sezóne ruskej ligy desať zápasov.