Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Elektronická aukcia na vstupenky Slovan - Lev Praha od štvrtka rána

Foto: TASR/Pavel Neubauer

V aukcii na zápas HC Slovan – HC Lev bude k dispozícii vyše štyritisíc miest v sektoroch A a B. Zvyšné miesta sú obsadené majiteľmi sezónnych vstupeniek a prémiových sektorov na treťom poschodí.

Bratislava 31. októbra (TASR) - Hokejový klub Slovan Bratislava sa vzhľadom na enormný záujem o vstupenky na svoj domáci zápas medzinárodnej KHL proti HC Lev Praha (8. decembra) rozhodol predávať vstupenky na tento zápas výlučne formou elektronickej aukcie. Technickú realizáciu aukcie a jej pravidlá vytvoril pre tento účel ticketingový partner Slovana spoločnosť Ticketportal.

Aukcia bude jednokolová a bude prebiehať na internetovej stránke www.aukcie.ticketportal.sk od štvrtka 1. novembra 2012 od 9.00 h do nedele 4. novembra 2012 do 24.00 h.

Základná cena vstupenky na tento zápas – bez ohľadu na sektor – je 16 eur. Po registrácii a overení mailu zaslaním aktivačnej linky bude mať každý záujemca možnosť definovať počet vstupeniek a cenu, ktorú je ochotný zaplatiť za každú vstupenku. Maximálny počet vstupeniek na jednu osobu je 4 ks.

V aukcii na zápas HC Slovan – HC Lev bude k dispozícii vyše štyritisíc miest v sektoroch A a B. Zvyšné miesta sú obsadené majiteľmi sezónnych vstupeniek a prémiových sektorov na treťom poschodí (sektory C). Do aukcie tiež pochopiteľne nepôjde sektor vyhradený pre fanúšikov hostí v zmysle reglementu KHL, t.j. 5 % kapacity arény, ako aj zvyšných približne 80 miest na státie v sektore Fan Club, ktoré sa budú predávať prostredníctvom oficiálneho fan klubu Verní Slovanu.

Počas samotnej aukcie sa cena môže kedykoľvek navyšovať o jedno euro. Po ukončení aukcie dostanú všetci klienti prostredníctvom mailu, ktorí zadali pri registrácii, informáciu o úspešnosti v aukcii s popisom ďalšieho postupu, dokedy si budú môcť vybrať konkrétne vstupenky a vyzdvihnúť si ich na predajných miestach Ticketportalu. Súčasťou mailu bude aj jedinečný kód. Vstupenky sa samozrejme dajú zakúpiť a uhradiť aj priamo cez internet. V prípade, že si záujemca, ktorého ponuka bola na dané miesta najvyššia, svoje vstupenky do stanovenej doby nezakúpi, dané miesta sa posúvajú o cenovú ponuku nižšie. Tento postup sa bude opakovať až do vyčerpania všetkých voľných miest.

Podrobné pravidlá elektronickej aukcie na vstupenky sú zverejnené na klubovej webstránke www.hcslovan.sk, ako aj na www.ticketportal.sk a www.aukcie.ticketportal.sk.