Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Európska liga W5 v kickboxe vo Zvolene

Víkendové súboje priniesli víťazstvá pätici Slovákov Foto: W5

Víkendové súboje priniesli víťazstvá pätici Slovákov.

Bratislava 12. septembra (OTS) - Sobotňajšie súboje vo zvolenskom kasíne Rebuy Stars v rámci Európskej ligy série W5 v kickboxe víťazne zvládli piati zo siedmich slovenských bojovníkov. „Superfight“ v kategórii 81 kg bol víťazný pre Michala Tomka. Z jedenástich stretnutí skončili štyri KO.

Slovenský borec Michal „Wild boar“ Tomko v „superfighte“ v extra kole porazil Egypťana Karima Mabrouka (kategória 81 kg). Kolá v kategórii ťažkej a super ťažkej váhy boli obzvlášť akčné pre vysoký stupeň rizika, ktoré čakalo na každého z protivníkov v takýchto kategóriách.

Víťazní Slováci
V kategórii 81 kg Boris Kuspal porazil Srba Marka "The Hammer " Gurdeljevića, Milan Kováč zvíťazil nad Mateuszom "The Fisher" Żukowskim z Poľska (77 kg), v kategórii 71 kg vzišiel víťazne Vlado "Terminátor" Konsky, keď vyhral nad srbským bojovníkom Nikola "Ronin Jr." Cimesom. V super ťažkej hmotnostnej kategórii nad 95 kg sa darilo Radovanovi Kullovi nad Holanďanom Fredom Sikkingom.

Kompletné výsledky zápasov vo Zvolene, 10. september 2016, kasíno Rebuy Stars:
https://w5kick.com/news/The-action-packed-night-the-results-of-the-W5-European-league-event-September-10

Séria W5 EUROPEAN LEAGUE po Prievidzi pokračovala vo Zvolene a mieri do Košíc. Celkový víťaz série získa právo zabojovať o titul profesionálneho majstra sveta organizácie W5.