Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

F1: Norris sa ospravedlnil za svoje výroky: Nie som taký človek

Na snímke Brit Lando Noris (McLaren) na trati počas tretieho tréningu pred Veľkou cenou USA F1 na okruhu v americkom Austine. Foto: TASR/AP

Incident v pretekoch nasledoval po zrážke medzi Strollom a Red Bullom Maxa Verstappena počas druhého piatkového tréningu.

Londýn 27. októbra (TASR) - Jazdec formuly 1 Lando Norris sa ospravedlnil na svojom twitteri za svoje komentáre po víkendovej Veľkej cene Portugalska. Norris nenapísal, komu sa ospravedlňuje, ale jazdec tímu McLaren kritizoval Lancea Strolla po ich strete v nedeľňajších pretekoch.

Norrisov monopost sa poškodil po kolízii a Brit skončil na 13. mieste. "Dlhujem ospravedlnenie. Bol som hlúpy a neopatrný k niektorým veciam, ktoré som povedal nedávno v médiách a v rozhovoroch, a nepreukázal som úctu, ktorú by som mal mať k určitým ľuďom. Ja nie som taký človek," napísal Norris.

Incident v pretekoch nasledoval po zrážke medzi Strollom a Red Bullom Maxa Verstappena počas druhého piatkového tréningu. "Zjavne sa nepoučil, ale zdá sa, že sa on sa nepoučí z ničoho, čo robí," povedal Norris o Strollovi. Stroll však nebol jediný, komu sa ušla mrzutá reakcia od Norrisa. Svoje utŕžil aj Hamilton po svojom rekordnom 92. víťazstve v F1. "Som za neho šťastný, nič viac. Je v aute, ktoré by malo v podstate vyhrať každé preteky."