Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Fanúšikovia túžili po šlágri, prenocovali na toaletách

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Presne to spravili dvaja fanúšikovia manchesterského klubu pred sobotňajším šlágrom anglickej futbalovej Premier League s Arsenalom Londýn.

Manchester 22. novembra (TASR) - Niektorí ľudia sú schopní všetkého, aby mohli vidieť hrať Manchester United na Old Trafford. Napríklad aj prespať v noci na toaletách na štadióne. Presne to spravili dvaja fanúšikovia manchesterského klubu pred sobotňajším šlágrom anglickej futbalovej Premier League s Arsenalom Londýn (1:1).

Dvaja priaznivci "červených diablov" absolvovali oficiálnu tour na ikonickom štadióne ManUtd, no namiesto toho, aby so zvyškom skupiny opustili budovu, skryli sa na toaletách. Na druhý deň ráno ich tam našla bezpečnostná služba. Polícia sa rozhodla fanúšikov nezatknúť. Vedenie United potvrdilo, že pred návštevou štadióna obaja prešli osobnou prehliadkou, takže "nepredstavovali žiadne bezpečnostné riziko". "Sme si vedomí, že niektorí ľudia nepoznajú hraníc, ak chcú vidieť zápas na Old Trafford. No títo dvaja zašli svojím konaním priďaleko," uviedol United vo vyhlásení, z ktorého citovala agentúra AP. Klub plánuje incident dôkladne vyšetriť.

Ilustračná snímka
Foto: TASR/Pavel Neubauer


V záverečnom kole minulej sezóny museli zrušiť zápas na Old Trafford medzi ManUtd a Bournemouthom. Štvrťhodinu pred jeho začiatkom sa fanúšikovia dozvedeli, že pre nález podozrivého balíčka na toaletách musia evakuovať dve tribúny, o polhodinu neskôr dokonca prišla výzva k úplnému opusteniu štadióna a oznámenie o odložení stretnutia. Podozrivý balíček polícia neskôr identifikovala ako atrapu výbušniny.