Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Fenerbahce vyradilo z kádra Mesuta Özila

Bývalý nemecký futbalový reprezentant Mesut Özil (uprostred) z Fenerbahce Istanbul sa usmieva pred zápasom tureckej futbalovej ligy Fenerbahce Istanbul - Galatasaray Istanbul v Istanbule. Foto: TASR/AP

Tridsaťtriročný Özil prišiel do Fenerbahce z Arsenalu v januári 2021 a počiatočnú eufóriu fanúšikov z jeho príchodu neskôr zatienili rozpačité výkony v drese istanbulského klubu.

Istanbul 24. marca (TASR) - Budúcnosť bývalého nemeckého futbalového reprezentanta Mesuta Özila vo Fenerbahce Istanbul je otázna. Turecký klub ho vo štvrtok vyradil zo svojho kádra spolu s ďalším stredopoliarom Ozanom Tufanom. Fenerbahce neuviedlo dôvod tohto rozhodnutia a nie je ani jasné, kedy by sa k tímu mohli opätovne pripojiť.

Tridsaťtriročný Özil prišiel do Fenerbahce z Arsenalu v januári 2021 a počiatočnú eufóriu fanúšikov z jeho príchodu neskôr zatienili rozpačité výkony v drese istanbulského klubu. V novembri jeho prezident Ali Koc vyzval Özila, aby sa viac "sústredil" na svoju prácu v tíme. Turecké médiá teraz spájajú Özila s odchodom do USA, informovala agentúra DPA.