Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Martinková sa stala absolútnou majsterkou sveta vo Fitnes model

Slovenská fitneska Eva Martinková (uprostred) získala na majstrovstvách sveta profesionálov federácie WFF-WBBF titul absolútnej majsterky sveta v kategórii Fitnes model. Úspešná reprezentantka sa na Amber Prix Olympia vrátila po trojročnej súťažnej prestávke. Foto: TASR - Ľubomír Martinka

Úspešná slovenská reprezentantka sa na Amber Prix Olympia vrátila po trojročnej súťažnej prestávke.

Kaunas 17. októbra (TASR) - Slovenská fitneska Eva Martinková získala na majstrovstvách sveta profesionálov federácie WFF-WBBF titul absolútnej majsterky sveta v kategórii Fitnes model. Úspešná reprezentantka sa na Amber Prix Olympia vrátila po trojročnej súťažnej prestávke.

Slovenská fitneska Eva Martinková získala na majstrovstvách sveta profesionálov federácie WFF-WBBF titul absolútnej majsterky sveta v kategórii Fitnes model. Úspešná reprezentantka sa na Amber Prix Olympia vrátila po trojročnej súťažnej prestávke.
Foto: TASR - Ľubomír Martinka


Martinková zvíťazila vo svojej kategórii a napokon získala aj titul absolútnej majsterky sveta vo Fitnes model. Dvadsaťpäťročná slovenská reprezentantka je po úspechu v Litve držiteľkou už 19-tich titulov majsterky sveta a Európy v piatich svetových federáciách. Pred šampionátom v Litve naposledy súťažila v roku 2013, keď získala titul absolútnej majsterky Európy i majsterky sveta.