Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Fitneska Bérešová najlepším športovcom SAKFST za rok 2015

Na snímke majsterka sveta v kategórii bikiny fitnes do 160 cm v Budapešti Ľubica Bérešová v pondelok 16. novembra 2015 v Bratislave. Foto: TASR

Bérešová si ocenenie vyslúžila vďaka úspešným výsledkom, medzi ktorými sa najviac vyníma zlatá medaila na MS vo fitnes v Budapešti.

Trenčín 11. januára (TASR) - Najlepším športovcom Slovenskej asociácie kulturistiky, fitnes a silového trojboja (SAKFST) za rok 2015 sa stala majsterka sveta v kategórii bikiny fitnes Ľubica Bérešová. Na slávnostnom vyhlásení v Trenčíne počas víkendu ocenili aj ďalších slovenských medailistov z vrcholných podujatí.

Bérešová si ocenenie vyslúžila vďaka úspešným výsledkom, medzi ktorými sa najviac vyníma zlatá medaila na MS vo fitnes v Budapešti v kategórii bikiny fitnes do 160 cm. Bérešová počas sezóny triumfovala aj na prestížnej súťaži Mr. Amateur Europe v Prahe.

Medzi juniorkami získala ocenenie od SAKFST Zvolenčanka Tímea Trajteľová. Vrcholom jej úspešnej sezóny boli MS juniorov vo fitnes v Salvadore, na ktorých získala zlatú medailu v kategórii do 166 cm a aj titul absolútnej víťazky. TASR o výsledkoch informoval generálny sekretár SAKFST Ladislav Meško.


Najlepší športovci SAKFST 2015, výsledky:

Najlepší športovec SAKFST 2015: Ľubica Bérešová (bikiny fitnes)
Najlepší juniorský športovec SAKFST: Tímea Trajteľová (bikiny fitnes)
Najlepší juniorský športovec SAKFST v detskom fitnes: Denis Ambruš, Tatiana Odrušková, Nelli Novodomská
Najlepší športovec SAKFST v silovom trojboji: Róbert Valach
Ďalší ocenení športovci SAKFST (bez poradia): Stanislava Prítrská, Denisa Hargašová, Sabina Pleváková, Andrej Varga, Peter Kováč, Igor Kočiš, Olívia Pohánková, Valéria Marčišovská, Ivana Horná, Roman Pecho, Markus Dúcky