Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Slovan môže počítať proti Trnave už aj s Čavričom

Na snímke hráč Slovana Aleksandar Čavrič. Foto: TASR/Martin Baumann

Srbský futbalista pauzoval pre zranenie tri týždne.


Bratislava 25. apríla (TASR) - Futbalisti Slovana Bratislava môžu počítať v ligovom derby proti Spartaku Trnava už aj s uzdraveným útočníkom Aleksandarom Čavričom.

Srbský futbalista pauzoval pre zranenie tri týždne. "Aleksandar Čavrič bude v Trnave súčasťou tímu a po tréningu sa rozhodneme, koľko minút strávi na ihrisku. Pre zranenia budú chýbať Mitchell Schet a Vernon de Marco, ktorí by mali naplno trénovať od štvrtka a pravdepodobne budú k dispozícii aj na pohárové finále. Je možné, že v zostave opäť urobíme určitú rotáciu a nenastúpia niektorí hráči, ktorí zasiahli do duelu so Žilinou," vyjadril sa tréner "belasých" Ivan Vukomanovič.

Naopak, kormidelník Slovana nemôže počítať pre kartový trest s Tamásom Priskinom. Do tradičného derby však môžu zasiahnuť aj niektorí mladí hráči. "Pravdepodobne vezmeme aj našich mladíkov, aby okúsili atmosféru tohto zápasu. V poslednej dobe dostalo šancu veľa hráčov z aktuálneho kádra a nie vždy sa dalo povedať, že ju využili. Mladí hráči pracujú na tréningoch veľmi dobre a v zápasoch budú môcť ukázať, čo v nich je. Všetci bojujeme o svoje miesto v Slovane aj pre ďalšiu sezónu. Každý hráč musí ukázať, či si zaslúži nosiť dres Slovana," citovala Vukomanoviča oficiálna klubová stránka.

Zápas 29. kola Fortuna ligy medzi Trnavou a Slovanom je na programe v stredu 26. apríla o 17.20 h na Štadióne Antona Malatinského.