Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 23. máj 2024Meniny má Želmíra
< sekcia Šport

Francúz Nasri nezvládol prehru so Španielmi a urážal matku novinára

Samir Nasri Foto: TASR/AP

Na záver vyhroteného konfliktu Nasri povedal, že sa s novinárom chce stretnúť tvárou v tvár mimo mixzóny.

Doneck 24. júna (TASR) - Francúzsky futbalový stredopoliar Samir Nasri po prehre "Les Bleus" vo štvrťfinále EURO 2012 so Španielskom (0:2) urazil francúzskeho novinára.

Nasri si už v dueli základnej D-skupiny proti Anglicku (1:1) po svojom vyrovnávajúcom góle priložil prst na pery a naznačil reportérom, aby boli ticho.

V súboji proti Španielsku nastúpil Nasri ako striedajúci hráč v druhom polčase. Po prehre 0:2 francúzsky reprezentant odhodil aj zvyšky diplomacie a pred odchodom do autobusu vynadal novinárovi. Na otázku v mixzóne odvetil žurnalistovi, že vždy hľadá negatívne príbehy: "Stále hľadáte negatíva."

Reportér následne povedal hráčovi Manchestru City, aby zmizol. Reakcia Nasriho nenechala na seba dlho čakať. Francúzsky futbalista sa okamžite otočil a po slovách "Choď do..." začal urážať novinárovu matku. Na záver Nasri dodal, že sa s novinárom chce stretnúť tvárou v tvár mimo mixzóny.

Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Laurent Blanc Nasriho za tento konflikt kritizoval: "Ak je to naozaj realita, tak je to nedostatok rešpektu voči žurnalistom. Je to veľmi nešťastné pre imidž nielen samotného hráča, ale aj celého mužstva.