Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

VIDEO:Zakríkli to Francúzi? Majstrovský bus v uliciach už pred finále

autobus Francúzska Foto: facebook

Krátko pred nedeľňajším finále európskeho šampionátu vo futbale sa po uliciach francúzskej metropoly premával autobus, ktorý mal bezprostredne po ňom voziť novopečených majstrov Európy. Lenže...

Bratislava 11. júla (Teraz.sk) - Usporiadatelia EURA 2016 mali o jeho víťazovi očividne jasno už pred finále. Mala sa ním stať domáca reprezentácia, ktorá si to o európsky primát rozdala v nedeľu večer s Portugalskom.

Aj z toho dôvodu "odeli" domáci usporiadatelia jeden z autobusov do národných farieb a vyšperkovali ho francúzskym nápisom "Šampióni Európy 2016". Na tom by nebolo nič netradičné, keby tento stroj nespozorovali ľudia na cestách ešte pred samotným začiatkom finálového súboja.



Trapas bol dokonaný po tom, ako hlavný rozhodca Clattenburg odpískal koniec zápasu, v ktorom Francúzi napokon svojmu súperovi podľahli 0:1 po predĺžení. Čo sa napokon stalo s oným slávnym autobusom nevedno, no údajne oň už prejavila záujem bruselská mhd, a tak sa futbaloví fanúšikovia v celej Európe majú aspoň pár dní na čom zabávať.