Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Fulham je otvorený atraktívnym ponukám za Palhinhu

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Palhinha bol v lete blízko k odchodu do Bayernu Mníchov, no prestup stroskotal. Následne podpísal s Fulhamom novú zmluvu do konca sezóny 2027/28.

Londýn 20. februára (TASR) - Anglický futbalový klub Fulham FC je ochotný zvážiť atraktívne ponuky za portugalského stredopoliara Joaa Palhinhu. Vedenie účastníka Premier League však zároveň dúfa, že 28-ročný Portugalčan zotrvá na Craven Cottage.

Palhinha bol v lete blízko k odchodu do Bayernu Mníchov, no prestup stroskotal. Následne podpísal s Fulhamom novú zmluvu do konca sezóny 2027/28. Napriek tomu zostal cieľom prestupových špekulácií a jeho meno sa spájalo s Chelsea, Liverpoolom či Manchestrom City. "Je dôležitou súčasťou základnej zostavy. Chceme, aby bol v našom tíme čo najdlhšie, preto sme s ním predĺžili zmluvu. Ak by prišla ponuka a dávala by zmysel pre všetkých, myslím si, že sa niečo môže stať. Ponuky musíte zvážiť pri každom hráčovi v správnom čase," uviedol pre talkSPORT podpredseda predstavenstva Fulhamu Tony Khan.

Portugalský reprezentant odohral v prebiehajúcom ročníku 22 ligových stretnutí, v ktorých strelil tri góly. Podľa špecializovaného portálu Transfermarkt je v súčasnosti jeho trhová hodnota 60 miliónov eur.