Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Barcelona strelila Alavesu poltucet, ale prišla o Vidala

Hráč FC Barcelony Neymar sa teší z gólu proti Deportivu Alaves v zápase 22. kola španielskej La Ligy 11. februára 2017 vo Vitorii. Foto: TASR/AP

Krajný obranca utrpel v závere sobotňajšieho duelu La Ligy na ihrisku Alavesu vážne zranenie členka.

Barcelona 12. februára (TASR) - Futbalisti FC Barcelona dohrajú aktuálnu sezónu bez Aleixa Vidala. Krajný obranca utrpel v závere sobotňajšieho duelu La Ligy na ihrisku Alavesu vážne zranenie členka. Vedenie Kataláncov uviedlo, že Vidal bude mimo hry minimálne päť mesiacov.

Prečítajte si tiež:
Španielska liga: Real Madrid vyhral v Pamplone


Barcelona v Alavesi dominovala, od 37. do 67. minúty strelila päť gólov, plus "vlastencom" im pomohol domáci Alexis. Vidal sa zranil v samom závere stretnutia po strete s Theom Hernandezom. Z ihriska ho odniesli na nosidlách a okamžite putoval do nemocnice v baskickom meste Vitoria-Gasteiz, kde sa podrobil operácii. "Aleix, vrátiš sa silnejší. Rýchlo sa uzdrav," povzbudil na sociálnej sieti svojho spoluhráča André Gomes.

Vidal nebol jediným, pre ktorého bolo sobotňajšie 22. kolo La Ligy posledné v sezóne. Komplikovanú fraktúru nohy utrpel obranca Osasuny Tano Bonnin, ktorý nedohral duel proti Realu Madrid.