Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Bývalý hráč Žiliny Letič je novou posilou Karvinej

Na archívneHráč Žiliny Bojan Letič (vpravo) a hráč Myjavy Ľuboš Kolár počas zápasu 26. kola Fortuna ligy MŠK Žilina - Spartak Myjava 19. apríla 2015 v Žiline. Foto: TASR/Pavol Ďurčo

B. Letič má za sebou trojročné pôsobenie v Žiline, s ktorou raz získal majstrovský titul. V ročníku 2013/2014 odohral štyri zápasy za reprezentáciu Bosny a Hercegoviny do 21 rokov.

Karviná 16. augusta (TASR) - Bývalý futbalista MŠK Žilina Bojan Letič sa stal novou posilou českého prvoligistu MFK Karviná. Dvadsaťštyriročný hráč z Bosny a Hercegoviny sa dohodol s klubom na dvojročnej zmluve.

"Hľadali sme perspektívneho futbalistu. Bojan je navyše ľavák a môže hrať v obrane i v strede poľa. Získali sme ho bez odstupného, pretože sa mu v Žiline skončila zmluva. Som rád, že prestup sa podarilo dotiahnuť do konca, pretože na tomto poste sme sa potrebovali posilniť," vysvetlil pre internetovú stránku klubu športový riaditeľ MFK Lubomír Vlk.

Letič má za sebou trojročné pôsobenie v Žiline, s ktorou raz získal majstrovský titul. V ročníku 2013/2014 odohral štyri zápasy za reprezentáciu Bosny a Hercegoviny do 21 rokov.