Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Mak po góle za PAOK v EL: Bol to krásny pocit vidieť radosť fanúšikov

Na archívnej snímke slovenský útočník Robert Mak. Foto: TASR/AP

Dvadsaťšesťročný krídleník otvoril skóre štvrtkového odvetného duelu 3. predkola Európskej ligy proti Olimpiku Doneck a prispel tak k triumfu 2:0 a postupu do play off.

Solún 4. augusta (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant sa gólovo presadil už vo svojom druhom zápase po návrate do gréckeho PAOK Solún. Dvadsaťšesťročný krídleník otvoril skóre štvrtkového odvetného duelu 3. predkola Európskej ligy proti Olimpiku Doneck a prispel tak k triumfu 2:0 a postupu do play off.

Mak dostal v 24. minúte dlhú loptu do behu. Spracoval si ju na ľavej strane šestnástky, kľučkou sa zbavil obrancu, vylepšil si strelecký uhol a peknou strelou rozvlnil sieť. "Som veľmi rád, že som skóroval. Bol to nádherný pocit vidieť rozradostnených priaznivcov PAOK-u. Samozrejme teším sa z gólu, no najdôležitejšie bolo naše víťazstvo a postup," povedal pre svoju oficiálnu stránku.

Napriek radosti z postupu zdôraznil, že po druhom góle jeho tím zbytočne poľavil. "Musíme si povedať aj to, že po zmene strán pri našom dvojgólovom vedení sme nehrali dobre. Musíme sa zlepšiť. Máme na to dva týždne, aby sme v ďalšom stretnutí hrali lepšie," dodal.

Mak prestúpil vlani v júli z PAOK-u do Zenitu Petrohrad, no ten ho pred pár týždňami poslal na hosťovanie späť do Grécka.