Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

VIDEO: Novinár mu položil otázku, Ronaldo hodil mikrofón do jazera

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo Foto: FOTO TASR/AP

Portugalský ofenzívny klenot si neudržal nervy na uzde. Tréner prezradil, že Ronaldo má od zápasu, v ktorom nepremenil penaltu a jeho tím len remizoval s Rakúskom 0:0, problémy so spánkom.

Lyon 22. júna (TASR) - Na EURO 2016 sa mu nedarí, mužstvo je pod tlakom. Portugalský ofenzívny klenot Cristiano Ronaldo si v utorok neudržal nervy na uzde a po otázke od jedného z novinárov mu vytrhol mikrofón z ruky a hodil ho do jazera.

Incident sa udial v stredu ráno počas predzápasovej prechádzky portugalskej reprezentácie, ktorú v rovnaký deň čaká kľúčový súboj o zotrvanie na turnaji. Ronaldo a spol. nastúpia podvečer v Lyone proti Maďarsku a na postup do osemfinále potrebujú víťazstvo.



Tréner Portugalčanov Fernando Santos prezradil, že Ronaldo má od sobotňajšieho zápasu, v ktorom nepremenil penaltu a jeho tím len remizoval s Rakúskom 0:0, problémy so spánkom. "Cristiano odvtedy nemôže poriadne spať. V nedeľu som vstal medzi prvými a on už bol hore. On je však víťazný typ, jeho skúsenosti mu pomôžu opäť dostať sa do formy. Ak budeme mať výhodu penalty aj proti Maďarom, kopať ju bude on," uviedol Santos.

Zápas Maďarsko - Portugalsko je na programe v stredu 22. júna o 18.00 h v Lyone.