Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Trnavský Spartak prichádza o Egha, rokuje o prestupe do Dánska

Na snímke Marvin Egho. Foto: TASR

Rokovania medzi hráčom a dánskou stranou by mali byť rozlúsknuté do konca pracovného týždňa, ak by niečo zlyhalo, môže sa vrátiť do Trnavy.

Trnava 21. augusta (TASR) - Rakúsky futbalista Marvin Egho odchádza z majstrovského Spartaka Trnava. Dvadsaťštyriročný útočník mieri do Dánska, kde momentálne rokuje o zmluve s nemenovaným prvoligovým klubom.

V utorok o tom informoval portál trnavskyhlas.sk, podľa ktorého je isté, že Egho už vo štvrtkovom zápase play off Európskej ligy na pôde Olimpije Ľubľana "andelom" nepomôže. "Marvin má v zmluve výstupnú klauzulu, čo bola svojho času podmienka jeho príchodu do Spartaka. Už v júni dostal ponuku z dánskej ligy. Dohodli sme sa však s hráčom aj s vedením dánskeho klubu, že nám pomôže prejsť aspoň do tretieho predkola pohárových súťaží a potom mu prestup umožníme a nebudeme ho blokovať. Momentálne rokuje v Dánsku o svojej budúcnosti, je to na džentlmenskej dohode medzi klubom a hráčom," povedal pre trnavskyhlas.sk generálny manažér Spartaka Pavel Hoftych.

Rokovania medzi hráčom a dánskou stranou by mali byť rozlúsknuté do konca pracovného týždňa, ak by niečo zlyhalo, môže sa vrátiť do Trnavy. Tento scenár však nie je pravdepodobný. Spartak tak musí riešiť problémy v útoku, kde okrem Mareka Bakoša majú už k dispozícii len neskúsených mladíkov Senada Jaroviča a Tomáša Vantrubu. "Marek Bakoš prichádzal s tým, že táto situácia môže nastať. Teraz je to tak postavené, že ak sa nám podarí postúpiť, určite budeme chcieť do kádra priviesť ešte jedného útočníka. Meno zatiaľ konkretizovať nebudem," podotkol Hoftych.