Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Hudák aj Simovič opustili ŠK Slovan Bratislava

Na snímke vpravo hráč Trnavy Erik Sabo a hráč Slovana Bratislava Slobodan Simović v zápase 25. kola jarnej časti futbalovej Fortuna ligy FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava v sobotu 11. apríla 2015. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Hudák odohral v belasom drese dokopy 54 stretnutí a pripísal si jeden presný zásah, Simovič prišiel do Bratislavy začiatkom minulého roka z Dinama Minsk, nazbieral 41 štartov a dva góly.

Bratislava 8. júla (TASR) - Káder úradujúceho slovenského vicemajstra ŠK Slovan Bratislava sa zúžil o dvoch futbalistov. Stredný obranca Dávid Hudák bude v novej sezóne pôsobiť v maďarskom FC Mezökövesd Zsóry, srbský defenzívny stredopoliar Slobodan Simovič zamieril do izraelského klubu Hapoel Kfar Saba. Informácie pochádzajú z oficiálnej internetovej stránky bratislavského klubu.

Dvadsaťtriročný Hudák ako odchovanec "belasých" dovedna za Slovan odohral 54 stretnutí a pripísal si jeden zásah. Absolvoval aj tri hosťovania: v Dunajskej Strede, Újpeste a Skalici. O štyri roky starší Simovič prišiel do Bratislavy začiatkom minulého roka z bieloruského Dinama Minsk, nazbieral 41 štartov a dva góly.