Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Kopičár prestúpil z bratislavského Slovana do Senice

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Defenzívny stredopoliar si jediný štart v A-mužstve belasých pripísal v poslednom kole predchádzajúcej sezóny pri remíze 2:2 s Podbrezovou.

Bratislava 6. septembra (TASR) - Slovenský futbalový stredopoliar Adrián Kopičár mení drese Slovana Bratislava za FK Senica. Informoval o tom v utorok oficiálny web "belasých".

Defenzívny stredopoliar Kopičár sa nedokázal prebojovať do prvého mužstva, za ktoré si pripísal iba jeden štart. Zároveň nastupoval za juniorku, kde najmä v aktuálnej sezóne potvrdil svoje kvality. Klub mu chcel vytvoriť priestor, aby získal zápasovú prax v najvyššej súťaži a odsúhlasil jeho prestup do Senice. "V prípade, že Adrián Kopičár bude v Senici výrazne futbalovo napredovať, môže náš klub využiť prednostné právo na jeho spätné odkúpenie do Slovana," informoval Slovan.

Devätnásťročný futbalista prišiel do Slovana Bratislava pred jarnou časťou ročníka 2015/16. Za juniorku odohral celkom pätnásť zápasov, v ktorých zaznamenal tri góly. Jediný štart v A-mužstve si pripísal v poslednom kole predchádzajúcej sezóny pri remíze 2:2 s Podbrezovou.