Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Masaryk sa z hosťovania v Pohroní vrátil do Podbrezovej

Ilustračné foto. Foto: TASR – Jakub Kotian

Masaryk je stabilnou súčasťou reprezentačného výberu do 19 rokov.

Podbrezová 22. januára (TASR) - Mládežnícky futbalový reprezentant Andy Masaryk sa pred jarnou časťou Niké ligy vrátil z hosťovania v Pohroní do FK Železiarne Podbrezová. Informoval o tom web účastníka Niké ligy.

"V prípade Andyho sme zvažovali viacero možností, či ho ešte nechať v Pohroní, aby aj naďalej hrával druhú ligu. Keďže si myslíme, že mu jeseň, keď pravidelne hrával, prospela, rozhodli sme sa ho angažovať. Verím, že naše rozhodnutie je správne a svojimi výkonmi v tréningoch a prípravných zápasoch si vypýta miesto aj v lige. Som veľmi rád, že ho môžem opäť privítať medzi nami a prajem mu hlavne veľa zdravia, aby mohol svojimi výkonmi trénera zaujať," povedal generálny manažér Miroslav Poliaček.

Masaryk je stabilnou súčasťou reprezentačného výberu do 19 rokov. Počas pôsobenia v Pohroní odohral šesť medzištátnych zápasov a gólom prispel k výhram nad Švédskom a Chorvátskom. Vo svojom mladom veku už má skúsenosti aj s najvyššou súťažou, v ktorej debutoval ako 17-ročný. Celkovo odohral šesť zápasov a dal jeden gól.