Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Slovan podpísal nové zmluvy s trénermi Vukomanovičom a Radenkovičom

Na snímke srbský tréner futbalistov ŠK Slovan Bratislava Ivan Vukomanovič. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Vukomanovič prišiel k "belasým" v auguste 2016, v sezóne 2016/17 doviedol tím k druhému miestu vo Fortuna lige a k celkovému triumfu v Slovenskom pohári.

Bratislava 19. júna (TASR) - Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava podpísal nové zmluvy so srbským trénerom Ivanom Vukomanovičom a jeho asistentom Vladimirom Radenkovičom.

Vukomanovič prišiel k "belasým" v auguste 2016, v sezóne 2016/17 doviedol tím k druhému miestu vo Fortuna lige a k celkovému triumfu v Slovenskom pohári. Od vedenia klubu si trénerská dvojica vyslúžila kontrakty na tri roky. "S prácou trénera Ivana Vukomanoviča sme spokojní. Potvrdil očakávania, ktoré sme od neho mali, a hlavne sme sa zhodli na našom projekte a filozofii. Absolvovali sme niekoľko rokovaní a kľúčové je, že sme našli prienik v názoroch na fungovanie a napredovanie klubu. Ivan sa v klube adaptoval, stotožnil sa s jeho identitou, čo vidno na jeho nadšení pre prácu v Slovane. Prejavil veľký záujem byť súčasťou klubu aj v ďalšom období a my sa tešíme, že sme s ním podpísali novú zmluvu," povedal viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

Slovan získal pod vedením Vukomanoviča z 35 stretnutí až 23 víťazstiev. "Už dávnejšie sme sa ústne dohodli, že budeme pokračovať v spolupráci. Som šťastný, že budem pokračovať v práci v Slovane. Mám rád tento klub, našich fanúšikov a verím, že spolu prežijeme ďalšie krásne okamihy. V čase, keď som prišiel, som vedel, aké sú aktuálne problémy mužstva. Stále sa snažíme analyzovať súčasnú situáciu a každým dňom robiť klub lepším. Ideme krok po kroku, už sa nemôžem dočkať ďalších výziev, ktoré nás čakajú. Mám rád Bratislavu aj Slovan, tento klub je v mojom srdci a do posledného okamihu mu dám sto percent," citovala oficiálna klubová stránka kormidelníka "belasých".