Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Vittek nechce nič uponáhľať: Trénujem stále viac a viac

Hráč Sparty Praha Jakub Brabec a hráč Slovana Róbert Vittek v zápase 4. kola skupinovej fázy Európskej ligy Sparta Praha - Slovan Bratislava v Prahe, 6. novembra 2014. Foto: TASR/Michal Svítok

Autor štyroch gólov na MS 2010 v JAR stále trénuje individuálne.

Bratislava 6. mája (TASR) - Slovenský futbalový útočník Róbert Vittek už postupne zaťažuje zranené koleno, jeho štart vo Fortuna lige v drese jeho Slovana Bratislava ešte v tejto sezóne je ale nepravdepodobný. Informoval o tom oficiálny portál najvyššej slovenskej súťaže fortunaliga.sk.

Autor štyroch gólov na MS 2010 v JAR stále trénuje individuálne. "Nechcem nič uponáhľať. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni. Neviem, či má význam, aby som sa vrátil na posledných päť kôl, v ktorých už takmer o nič nepôjde. Pre mňa je najdôležitejšie to, aby som sa dal na sto percent do poriadku. Postupne si pridávam záťaž a som rád, že koleno na to reaguje veľmi dobre. Pripravujem sa s kondičným trénerom a partiou kamarátov, trénujem deň po dni stále viac a viac. Nechcem však špekulovať, kedy by som sa mohol vrátiť do zápasového kolotoča. Uvidíme, čo bude v lete," povedal 33-ročný Vittek, ktorý si "belasý dres" naposledy obliekol na konci novembra minulého roka v súboji s Myjavou.