Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Futbalová Žilina predĺžila zmluvu s brankárom Mandousom do júna 2018

Brankár Žiliny Aleš Mandous Foto: mskzilina.sk

Mandousovi by pôvodný kontrakt vypršal na konci tejto sezóny, vďaka obojstrannej spokojnosti však zainteresované strany dospeli k rozhodnutiu o jeho predĺžení.

Žilina 19. augusta (TASR) - Vedenie fortunaligového klubu MŠK Žilina sa v piatok dohodlo na predĺžení spolupráce s českým futbalovým brankárom Alešom Mandousom do 30. júna 2018. Informoval oficiálny klubový web.

Mandousovi by pôvodný kontrakt vypršal na konci tejto sezóny, vďaka obojstrannej spokojnosti však zainteresované strany dospeli k rozhodnutiu o jeho predĺžení. "Som, prirodzene, rád, že Žilina má záujem, aby som predĺžil svoje účinkovanie pod Dubňom. S radosťou som podpísal novú zmluvu, pretože sa tu cítim veľmi dobre. Bohužiaľ, teraz tímu nemôžem pomôcť," povedal po podpise 24-ročný brankár.

Práve "nefutbalové" zranenie mu neumožňuje prudšie pohyby. "Stále nemôžem robiť v podstate nič. Do nedele mám ešte stehy, po následnom vybratí a zahojení sa pomaly môžem začať pripravovať na návrat do tréningového procesu," dodal Mandous.