Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Giroud, Coquelin a Koscielny podpísali s Arsenalom nové kontrakty

Hráč Arsenalu Olivier Giroud (vľavo). Foto: TASR/AP

Kanonier Giroud prišiel na Emirates Stadium v roku 2012 z Montpellieru, s ktorým vyhral francúzsku Ligue 1. V uplynulej sezóne strelil v drese "kanonierov" 24 gólov vo všetkých súťažiach.

Londýn 12. januára (TASR) - Francúzski futbaloví reprezentanti Olivier Giroud, Francis Coquelin a Laurent Koscielny podpísali s Arsenalom Londýn nové viacročné kontrakty. Detaily zmlúv nezverejnili.

Kanonier Giroud prišiel na Emirates Stadium v roku 2012 z Montpellieru, s ktorým vyhral francúzsku Ligue 1. V uplynulej sezóne strelil v drese "kanonierov" 24 gólov vo všetkých súťažiach. V tomto ročníku sa zatiaľ presadil deväťkrát.

Skúsený obranca Koscielny je hráč Arsenalu od roku 2010. V tíme trénera Arsena Wengera by mal na základe novej zmluvy pôsobiť až do roku 2020. Coquelin prišiel do Arsenalu ako tínedžer a postupne sa stal jedným z kľúčových stredopoliarov.

"Sme veľmi radi, že sme si na najbližšie roky zaistili služby troch dôležitých hráčov. Olivier má veľké skúsenosti a je čoraz komplexnejší hráč. Laurent patrí k najlepším obrancom na svete, Francis je skvele technicky vybavený," povedal podľa agentúry DPA Wenger po podpise dlhodobých kontraktov s francúzskym triom.