Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Gyömbér sa po zranení vrátil do zostavy Pescary: Cítil som sa dobre

Na snímke obranca Norbert Gyömbér Foto: TASR/Michal Svítok

Slovenský obranca v stredajšom zápase šestnásťfinále Talianskeho pohára absolvoval v drese Pescary na poste stopéra plnú minutáž pri prehre na pôde Atalanty Bergamo 0:3.

Pescara 1. decembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér sa po dlhodobom zranení dočkal návratu na trávniky. V stredajšom zápase šestnásťfinále Talianskeho pohára absolvoval v drese Pescary na poste stopéra plnú minutáž pri prehre na pôde Atalanty Bergamo 0:3.

"Na ihrisku som sa cítil dobre, akurát mi chýba zápasová prax. Som veľmi rád, že som späť. Mrzí ma však, že sme vypadli z pohára. Verím, že v nedeľu vyhráme v talianskej lige proti Cagliari a prelomíme našu zlú sériu," povedal slovenský futbalista pre web svojej zastupiteľskej agentúry CSM-Agency.

Gyömbér od polovice septembra nútene pauzoval pre nalomenú ihlicu. Kosť už bola začiatkom novembra zrastená, no jeho návrat na ihrisko brzdila zrazenina. Mal veľké bolesti. "Ujal sa ma chiropraktik, ktorý mi masíroval boľavé miesto. Odviedol vynikajúcu robotu, bolesti mi značne ustúpili. Bolí ma to ešte, ale už je to znesiteľné. Tento týždeň som absolvoval tri tréningy s tímom a v Bergame som už nastúpil v základnej zostave," povedal obranca, ktorý okrem reprezentačných duelov vynechal spolu desať zápasov Serie A.