Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Iličič sa po dvojmesačnej pauze vrátil do Atalanty Bergamo

Na archívnej snímke Josip Iličič. Foto: TASR

Slovinský reprezentant sa nezapojí hneď do tréningového procesu, nefiguroval ani na zozname hráčov pozvaných na predsezónne tréningové jednotky.

Rím 7. septembra (TASR) – Slovinský futbalista Josip Iličič sa po dvojmesačnej prestávke opäť pripojil k spoluhráčom z Atalanty Bergamo. Tridsaťdvaročný útočník sa v júli z osobných dôvodov odpojil od tímu a vrátil sa do rodnej krajiny, účastníkovi talianskej Serie A nebol k dispozícii ani po reštarte súťaže po koronavírusovej pauze. Vynechal aj štvrťfinálový súboj Ligy majstrov s Parížom St. Germain, ktorému Atalanta podľahla 1:2.

Iličič odohral svoj posledný súťažný zápas za tím z Bergama 11. júla, keď nastúpil v domácej lige proti Juventusu Turín (2:2). Atalanta skončila v Serie A na treťom mieste a predstaví sa v skupinovej fáze Ligy majstrov 2020/2021.

Ako informovala agentúra AFP, Iličiča pri návrate do tímu vítala pred tréningovým centrom skupinka fanúšikov Atalanty. Podľa trénera Gian Piera Gasperiniho sa slovinský reprezentant nezapojí hneď do tréningového procesu, nefiguroval ani na zozname hráčov pozvaných na predsezónne tréningové jednotky.