Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

LIGA MAJSTROV: Bale stihne finále, Zidane: Môže hrať spolu s Iscom

Na snímke hráč Realu Madrid Gareth Bale. Foto: TASR/AP

Waleský krídelník pre problémy s lýtkom chýbal v zostave Realu Madrid vyše mesiaca, no na vrchol sezóny sa stihol dať zdravotne do poriadku a je pripravený cestovať s tímom do Cardiffu.

Madrid 30. mája (TASR) - Kormidelník Realu Madrid Zinedine Zidane vyhlásil, že v sobotňajšom finále futbalovej Ligy majstrov 2016/17 proti Juventusu Turín už môže počítať s Garethom Baleom.

Waleský krídelník pre problémy s lýtkovým svalom chýbal v zostave "bieleho baletu" vyše mesiaca, na vrchol sezóny sa však stihol dať zdravotne do poriadku a je pripravený cestovať s tímom obhajcu trofeje do Cardiffu.

Dvadsaťsedemročného Balea počas jeho indispozície nahradil v zostave Realu Isco. Zidane odpoveďou na otázku, koho z nich pošle v sobotu na trávnik, nasadil súperom chrobáka do hlavy. "Gareth je pripravený cestovať s tímom do Cardiffu. Nemusel mi nič vravieť. Viem, že je pripravený a má obrovskú chuť a túžbu nastúpiť vo finále v jeho rodnej krajine. Sme šťastní, že sa uzdravil a vrátil sa do mužstva. Ľudia vravia: 'Gareth alebo Isco', no ja tvrdím, že obaja môžu pokojne hrať spolu. Sú to špičkoví futbalisti, spolu v tejto sezóne nastúpili už v šestnástich zápasoch a darilo sa im," citoval francúzskeho kouča portál WalesOnline.