Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Cardiffské finále Ligy majstrov spestrí vystúpenie Black Eyed Peas

Speváčka skupiny Black Eyed Peace, ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Jedna z najsledovanejších športových udalostí roka sa bude prostredníctvom televízneho signálu vysielať vo viac ako 220 krajinách sveta.

Cardiff 22. mája (TASR) - Hudobné vystúpenie popového kvarteta Black Eyed Peas spestrí šou pred finálovým duelom futbalovej Ligy majstrov, v ktorom si 3. júna v Cardiffe zmerajú sily Real Madrid a Juventus Turín. Jedna z najsledovanejších športových udalostí roka sa bude prostredníctvom televízneho signálu vysielať vo viac ako 220 krajinách sveta.

"Pripravíme jedinečnú šou, na ktorú diváci len tak skoro nezabudnú. Sami sme futbaloví fanúšikovia a vieme, čo znamená finále Ligy majstrov pre priaznivcov na celom svete. Rovnako veľa znamená toto vystúpenie pre nás," povedal líder skupiny will.i.am pre oficiálny web Európskej futbalovej únie (UEFA).

Na vlaňajšom finále v Miláne vystúpila v rámci predzápasovej šou americká soulová diva Alicia Keys. Black Eyed Peas majú bohaté skúsenosti s vystúpeniami na športových podujatiach, vo februári 2011 ozdobili polčasový program na Super Bowle XLV.