Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

LIGA MAJSTROV: Atletico prehral na novom štadióne s Chelsea 1:2

Futbalista FC Chelsea Londýn Michy Batshuayi sa teší po strelení víťazného gólu v zápase C-skupiny 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov vo futbale Atletico Madrid - Chelsea Londýn v stredu 27. septembra 2017. Foto: TASRAP

Kormidelník Chelsea Antonio Conte bol nadšený.Jeho zverenci majú zatiaľ v Lige majstrov výbornú fazónu, po dvoch stretnutiach sú na čele C-skupiny so ziskom šiestich bodov.

Madrid 28. septembra (TASR) - Futbalisti Atletica Madrid utrpeli prvú prehru na svojom novom domácom štadióne Metropolitano. V stredajšom stretnutí C-skupiny Ligy majstrov podľahli Chelsea Londýn 1:2. Hrdinom duelu sa stal hosťujúci útočník Michy Batshuayi - autor rozhodujúceho gólu v 94. minúte.

Atletico otvorilo skóre po premenenej jedenástke Antoina Griezmanna, no "The Blues" zápas otočili. "Chelsea si zaslúžila vyhrať, pretože hrala lepšie s väčšou intenzitou. My sme sa počas celého priebehu duelu necítili úplne komfortne. Remíza by bola dobrým výsledkom, ale na konci dokázal súper skórovať v poslednej možnej chvíli," vyjadril sa tréner madridského tímu Diego Simeone.

Chelsea vyrovnala po hodine hry. Na center Edena Hazarda vyskočil Alvaro Morata a hlavičkou namieril loptu do bránky. "Som šťastný. Vždy je pekný pocit skórovať ako prvý na novom štadióne, hlavne proti dobrému tímu. Víťazstvo je pre nás nesmierne dôležité, bol to totiž neľahký test. Atletico hralo dvakrát vo finále Ligy majstrov, ale my sme nakoniec odišli s troma bodmi. Musíme pokračovať vo víťazstvách," citovala Moratu oficiálna klubová webstránka.

Kormidelník Chelsea Antonio Conte bol nadšený. "Cítim veľkú satisfakciu. Náš výkon bol veľmi dobrý. Keď prehrávate 0:1 proti Atleticu, tak comeback nie je jednoduchý. V druhom polčase sme predviedli výbornú koncentráciu, dvakrát sme skórovali a zaslúžili sme si vyhrať," povedal pre uefa.com.

Jeho zverenci majú zatiaľ v Lige majstrov výbornú fazónu, po dvoch stretnutiach sú na čele C-skupiny so ziskom šiestich bodov. Španielsky tím je na tretej pozícii s jediným bodom z doterajších dvoch zápasov.