Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Róbert Mak je blízko k návratu do PAOK Solún

Na archívnej snímke slovenský útočník Robert Mak. Foto: TASR/AP

V prípade dohody v ňom bude hosťovať zo Zenitu Petrohrad. Opačným smerom putoval pred rokom, za ruský tím odohral sedemnásť stretnutí v najvyššej súťaži a strelil štyri góly.

Horst 6. júla (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak je blízko k návratu do gréckeho klubu PAOK Solún. V prípade dohody v ňom bude hosťovať zo Zenitu Petrohrad. Opačným smerom putoval pred rokom, za ruský tím odohral sedemnásť stretnutí v najvyššej súťaži a strelil štyri góly.

Dvadsaťšesťročný krídelník navštívil už v stredu Solúnčanov na letnom sústredení v Holandsku, nezapojil sa však zatiaľ do tréningového procesu. PAOK zverejnil jeho fotografie s popismi "Nie je iné také miesto ako domov" či "Mad Mak je späť". Oficiálny web gréckeho mužstva napísal, že absolvoval prvý kontakt s bývalými a budúcimi spoluhráčmi.

"PAOK má o Roba eminentný záujem, rokujeme momentálne so Zenitom, aby ho pustil na ročné hosťovanie. Všetko by sa malo vyriešiť v priebehu nasledujúcich dní," povedal vo štvrtok predpoludním pre TASR hráčov agent Juraj Vengloš ml.