Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Maradona gratuloval Hamšíkovi: Čo mu odkázal?

Diego Maradona. Foto: TASR/AP

Obaja majú na konte 115 gólov za Neapol, no Hamšík sa môže už čoskoro osamostatniť na čele historických tabuliek pred argentínskou legendou.

Neapol 18. decembra (TASR) - Marekovi Hamšíkovi prostredníctvom sociálnej siete zagratuloval aj Diego Maradona, ktorému sa slovenský futbalista sobotňajším zásahom do siete FC Turín vyrovnal v počte dosiahnutých gólov v drese SSC Neapol. Obaja ich majú na konte 115, pravda, Hamšík sa môže už čoskoro osamostatniť na čele historických tabuliek pred argentínskou legendou.

"Gratulujem Marekovi Hamšíkovi k 115. gólu za Neapol. Verím, že aj naďalej bude robiť radosť fanúšikom," napísal Maradona prostredníctvom sociálnej siete. Hamšík absolvoval v nedeľu tréning a potom trávil čas so svojou rodinkou. Večer mu priatelia pripravili ohňostroj pri jednom z bytoviek, kde je jeho podobizeň, ktorú ručne namaľoval umelec holandského pôvodu Jorit. "Ďakujem za gratulácie. Veľká vďaka patrí mojej rodinke, priateľom, trénerom, realizačnému tímu, spoluhráčom a fanúšikom za podporu. Bez vás by som tento míľnik nikdy nedosiahol. Ešte raz, ďakujem," odkázal Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky.