Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Poplach v Barcelone: Messi sa zranil. Ako dlho bude Kataláncom chýbať?

Futbalista FC Barcelony Lionel Messi sedí na trávniku v šlágri 5. kola španielskej ligy FC Barcelona - Atletico Madrid v Barcelone 21. septembra 2016. Foto: TASR/AP

Líder ofenzívy "Barcy" tak s určitosťou vynechá najbližšie ligové duely so Sportingom Gijon a Celtou Vigo ako i stredajší zápas Ligy majstrov s Borussiou Mönchengladbach.

Barcelona 22. septembra (TASR) - Futbalisti FC Barcelona sa budú musieť najbližšie tri týždne zaobísť bez svojho kanoniera Lionela Messiho. Argentínčan si v stredajšom šlágri 5. kola španielskej La Ligy s Atleticom Madrid (1:1) poranil slabiny.

Messi sa zranil v 55. minúte pri šprinte, keď chcel vybojovať loptu v súboji so stopérom Diegom Godinom. Po ňom pocítil ostrú bolesť a chytil sa za pravé stehno. Následne musel opustiť ihrisko, v zostave ho nahradil Arda Turan. Podľa vyhlásenia Kataláncov na oficiálnej klubovej webstránke si Messi natrhol sval v oblasti slabín a pauzovať bude približne tri týždne.

Líder ofenzívy "Barcy" tak s určitosťou vynechá najbližšie ligové duely so Sportingom Gijon a Celtou Vigo ako i stredajší zápas Ligy majstrov s Borussiou Mönchengladbach. Ak bude liečba prebiehať podľa plánu, mal by stihnúť prestížny súboj LM s Manchestrom City (19. októbra).