Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Šport

Messiho zranenie sa pred duelom s Kobe zlepšuje: Chcel by som hrať

Lionel Messi z amerického klubu Inter Miami počas tlačovej konferencie pred zápasom svojho tímu proti úradujúcemu japonskému šampiónovi Vissel Kobe, v Tokiu 6. februára 2024. Foto: TASR/AP

Pred dvoma dňami rozzúrení fanúšikovia v Honkongu bučali, keď 36-ročný Argentínčan nenastúpil pred vypredaným viac ako 38-tisícovým publikom na duel Interu Miami proti miestnemu výberu (4:1).

Tokio 6. februára (TASR) - Argentínsky futbalista Lionel Messi z amerického klubu Inter Miami v utorok vyhlásil, že stav jeho zranenej nohy sa zlepšuje. Osemnásobný víťaz Zlatej lopty však dodal, že nevie zaručiť svoj štart v stredajšom prípravnom stretnutí proti úradujúcemu japonskému šampiónovi Vissel Kobe.

Pred dvoma dňami rozzúrení fanúšikovia v Honkongu bučali, keď 36-ročný Argentínčan nenastúpil pred vypredaným viac ako 38-tisícovým publikom na duel Interu Miami proti miestnemu výberu (4:1). "Bola to naozaj smola, že som nemohol hrať. Žiaľ, vo futbale sa to stáva. Vždy sa chcem zúčastniť, najmä v týchto zápasoch, keď cestujeme ďaleko a ľudia chcú vidieť naše stretnutia. Dúfam, že sa ešte budeme môcť vrátiť a odohrať ďalší duel v Hongkongu," citovala Messiho agentúra AFP.

Pred prípravným duelom na Národnom štadióne v Tokiu sa medzi fanúšikmi, ktorí chcú vidieť Messiho, stupňuje napätie. "Neviem, či môžem hrať alebo nie. Cítim sa však oveľa lepšie a naozaj chcem hrať. Popoludní ideme trénovať, skúsim to ešte raz. V porovnaní s tým, ako som sa cítil, mám dobrý pocit," dodal úradujúci majster sveta.