Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Mihalík si natiahol väzy v kolene, jeho účasť na ME 21 je otázna

Jaroslav Mihalík (vľavo) ešte v drese Žiliny. Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Majstrovstvá Európy do 21 rokov sa začínajú 16. júna v Poľsku, Slováci na nich nastúpia v A-skupine proti domácim, Švédsku a Anglicku.

Bratislava 27. mája (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Jaroslav Mihalík utrpel zranenie kolena a jeho štart na blížiacom sa európskom šampionáte je otázny.

Podľa portálu sportowefakty.wp.pl má slovenský futbalista natiahnutý bočný väz a vynechá zostávajúce zápasy v sezóne. "Ide o zranenie ktoré by mohlo byť vážnejšie," uviedol tréner jeho zamestnávateľa Cracovie Krakov Jacek Zieliňski.

Majstrovstvá Európy sa začínajú 16. júna v Poľsku, Slováci na nich nastúpia v A-skupine proti domácim, Švédsku a Anglicku. Súpisku mužstva však musí tréner Pavel Hapal uzavrieť o desať dní skôr. Mihalík nastúpil v kvalifikácii v ôsmich zápasoch, strelil tri góly a pridal šesť asistencií. Na jar sa v drese Cracovie objavil v desiatich zápasoch, v poslednej dobe sa ale do základnej zostavy nedostával. V Poľsku je slovenský futbalista na hosťovaní zo Slavie Praha, podľa poľských médií by sa mal po sezóne opäť vrátiť do "stovežatej".