Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Kvalifikácia: Hráči Bosny a Grécka sa riadne pobili

Hráč Bosny a Hercegoviny Edin Visca kľačí na zemí počas zápasu s Gréckom. Foto: TASR AP

Po záverečnom hvizde piatkového zápasu H-skupiny kvalifikácie MS 2018 vypukli priamo na trávniku hromadné potýčky medzi futbalistami Bosny a Hercegoviny a hosťujúceho Grécka.


Zenica 10. júna (TASR) - Po záverečnom hvizde piatkového zápasu H-skupiny kvalifikácie MS 2018 vypukli priamo na trávniku hromadné potýčky medzi futbalistami Bosny a Hercegoviny a hosťujúceho Grécka.

Do série fyzických konfliktov na štadióne Bilino Polje v Zenici sa zapojili aj kluboví spoluhráči z AS Rím - z tábora domácich Bosniakov kanonier Edin Džeko a grécky obranca Kostas Manolas.

Asistent domáceho trénera Stephen Gill podľa informácií bosnianskych médií pred odchodom do útrob štadióna vybil dva zuby Giannisovi Gianniotasovi. Bosniaci si týmto spôsobom ventilovali pocit krivdy po verdiktoch talianskeho hlavného rozhodcu Nicolu Rizzoliho, ktorý odmietol niekoľko ich žiadostí o odpískanie jedenástky.

Bezgólová remíza zahrala viac do kariet Grékom, ktorí si udržali druhé miesto v tabuľke H-skupiny i jednobodový náskok pred Bosnou. Líder zoskupenia je so 16 bodmi Belgicko.