Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Zraneného ruského futbalistu Dzagojeva čaká minimálne desaťdňová pauza

Zranený futbalista Ruska Alan Dzagojev odchádza z ihriska v otváracom zápase 21. majstrovstiev sveta vo futbale Rusko - Saudská Arábia na štadióne Lužniki v Moskve 14. júna 2018. Foto: TASR/AP

Vedenie zbornej oznámilo, že vyšetrenie magnetickou rezonanciou potvrdilo u 27-ročného stredopoliara poškodenie zadného stehenného svalu.

Moskva 16. júna (TASR) - Zranenie z otváracieho zápasu MS proti Saudskej Arábii (5:0) pravdepodobne nepustí ruského futbalistu Alana Dzagojeva do ďalších bojov v skupine. Vedenie zbornej oznámilo, že vyšetrenie magnetickou rezonanciou potvrdilo u 27-ročného stredopoliara poškodenie zadného stehenného svalu. Dobu liečby odhadli lekári na minimálne desať dní.

Dzagojev musel opustiť ihrisko už v 24. minúte, nahradil ho autor dvoch gólov Denis Čeryšev. "Každý je nahnevaný, keď nemôže hrať. Dúfame, že doktori urobia všetko pre to, aby sa rýchlo zotavil," citoval webový portál agentúry TASS Dzagojevovho reprezentačného spoluhráča Alexandra Golovina. Ďalší zápas na šampionáte čaká Rusov v utorok 19. júna o 20.00 SELČ v Petrohrade, ich súperom bude Egypt.