Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Neapol bez výhry v treťom súťažnom zápase, Hamšík: Chýbalo šťastie

Hráč Neapola Marek Hamšík. Foto: TASR AP

V nedeľu v zostave s Marekom Hamšíkom futbalisti Neapolu nevyužili príležitosť dostať sa opäť na prvé miesto tabuľky Serie A, keď doma v 16. kole iba remizovali s Fiorentinou 0:0.

Neapol 11. decembra (TASR) - Sériu troch súťažných duelov bez výhry ťahajú futbalisti SSC Neapol. V nedeľu v zostave s Marekom Hamšíkom nevyužili príležitosť dostať sa opäť na prvé miesto tabuľky Serie A, keď doma v 16. kole iba remizovali s Fiorentinou 0:0. Lídrom je milánsky Inter, ktorý v sobotňajšom šlágri remizoval na pôde úradujúceho majstra Juventus Turín 0:0. Neapol stráca na "nerazzurri" bod.

"Prvý polčas z našej strany nebol dobrý. Fiorentina výborne bránila, nevedeli sme prekonať jej obranu. Po zmene strán to už bolo o niečom inom," citoval Hamšíka jeho oficiálny web. Domáci v druhom polčase mali šance, no nedočkali sa gólu. "Škoda toho. Niekedy nám chýbalo aj športové šťastie. Sú však aj takéto zápasy," dodal 30-ročný stredopoliar, ktorý odohral celý zápas a nabehal 13.028 metrov, najviac zo všetkých hráčov na ihrisku.

Kapitán Neapola je presvedčený, že SSC sa opäť vráti na víťaznú vlnu. Zverenci Maurizia Sarriho sa v lige najbližšie predstavia na pôde FC Turín. "Ideme ďalej, pozeráme dopredu. Máme silný tím, ktorý sa určite vráti na víťaznú vlnu. Verím, že už najbližšie v Turíne získame tri body."